Díjözön

2018. június 2-án Szatmárnémetiben rendezték meg a ,,Szatmár-Ferencváros” határon átnyúló utánpótlás női kézilabda projekt szokásos évzáró-díjátadó gáláját, melynek az idei évben a festői szépségű Kossuth-kert adott otthont. Az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Kocsis Máté a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke, de természetesen jelen volt a gálán Elek Gábor, a Ferencváros felnőtt női együttesének szakvezetője és Szucsánszki Zita, az FTC és a magyar válogatott meghatározó játékosa is. A díjazottak között megtaláljuk a Csenger VKC játékosait is, akik szép számmal képviseltették magukat az idei gálán. A projekt keretein belül már több mint ezer gyermek pattogtatja a labdát a határ két oldalán. Valamennyi csapat edzője leadhatja szavazatát, hogy mely játékosokat látja érdemesnek arra, hogy az évértékelő gálán díjat vehessenek át. Az így leadott szavazatok összesítését követően kerülnek kiosztásra a díjak (I-III. helyezett).

S, végül álljon itt azon játékosaink neve, akik díjat vehettek át a szombati gálán:

A LEGÜGYESEBB KAPUS

10 éven aluli korosztály
1. Csürök Réka

9 éven aluli korosztály
2. Pável Jázmin

A LEGÜGYESEBB VÉDŐ

9 éven aluli korosztály
Czibere Sára

A LEGÜGYESEBB BEÁLLÓ

9 éven aluli korosztály
3. Soltész Henrietta

10 éven aluli korosztály
3. Vida Alexia

A LEGÜGYESEBB ÁTLÖVŐ, IRÁNYÍTÓ

9 éven aluli korosztály
3. Végh Vivien

SZARKA ÉVA-DÍJ

8 éven aluli korosztály
2. Czibere Evelin

9 éven aluli korosztály
2. Barcsay Rebeka

10 éven aluli korosztály
3. Geszterédi Zsófia

Gratulálunk lányok! Csak így tovább!

Hajrá Csenger! Hajrá VKC! 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”32″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .