Újabb állomásához érkezett a Ferencvárossal közös projekt

Február közepén folytatódott a Szatmár-FTC, szakmai és társadalmi kapcsolatokra épülő projekt keretein belül megkezdett munka. A projekt harmadik állomásaként, ezúttal Mezőfény volt a helyszín, ahol településvezetők, edzők és testnevelők találkoztak, hogy ez eddig elvégzett munka mellett szót ejtsenek a további célokról és lehetőségekről is. Az eseményen jelen volt Székely Zoltán, klubunk elnöke is, aki a Ferencváros honlapjának nyilatkozott.

 

,,Mindenki nagy lelkesedéssel várta a Fradi érkezését és minden várakozást felülmúlt a közös munka. Rengeteg dicsérő szó hangzott el a vezetőktől és a gyerekektől is kölcsönösen a nap végén. Reméljük, hogy az elkezdett munka ilyen sikeresen tud majd folytatódni, hiszen több mint 260 gyermekünk van ami nagyon nagy lehetőség és felelősség is egyben. Ezért nekünk is rengeteget kell tennünk, hogy minden meglegyen a folytatáshoz."  (Forrás: www.fradi.hu)

 

A teljes cikk itt olvasható:

http://www.fradi.hu/hu/szakosztalyok/utanpotlas/kezilabda/hirek/utanpotlas-epitkezes/20150217/c/9534

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .