Edzőtovábbképzés Csengerben

Szeptember 8-án a Csenger Városi Kézilabda Club klubháza és a Csenger Városi Sportcsarnok adott otthont annak, az elsősorban partiumi edzők számára megrendezett edzőtovábbképzésnek, melynek keretében elméleti előadásokon és bemutatóedzésen is részt vehettek a – határ mindkét oldaláról – Csengerbe érkező edzők. A környezet a többség számára már ismerős lehetett, hiszen a szakmai nap résztvevői aktív tagjai a ,,Szatmár-Ferencváros” Utánpótlás Kézilabda Projektnek. Mivel a továbbképzésen résztvevők elsősorban U11-es, U12-es és U13-as csapatokkal foglalkoznak, így januártól már nekik is az MKSZ által előírt módon kell végezniük a munkát, amibe az online felületek vonatkozó előírások szerinti használata is beletartozik.

A résztvevők az edzéselméleti áttekintés mellett hallhattak edzéstervezésre vonatkozó előadást, valamint a 3-2-1-es védekezés elméleti oktatásán kívül a gyakorlatban is megtekinthették a hallottakat. Előadást tartott Molnár András, EHF mesteredző, a Hajdúnánás NB1/B-s felnőtt női csapatának edzője, illetve Oláh Sándor a Hajdú-Bihar Megyei Kézilabda Szövetség elnöke is. A bemutatóedzést Falcsik Miklós MKSZ szakfelügyelő vezényelte a csengeri és fehérgyarmati játékosokból erre az alkalomra összeálló csapatnak. A továbbképzésen természetesen jelen volt Kiss Zoltán, a ,,Szatmár-Ferencváros” Utánpótlás Kézilabda Projekt projektmenedzsere is.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .