Csenger VKC – Kállósemjéni SZSE (megyei női kézilabda mérkőzés)


2018.december 1. 17:00 Csenger Városi Sportcsarnok 50 néző

Eredmény: 37: 28 ( 20:16)

Gólszerzők:
Szeremi Cintia 12
Berkiné Botos Klaudia 10
Rózsa Nikoletta 6
Békés Rebeka 3
Papp Mariann 3
Schvarczkopf Mária 1
Schvarczkopf Viktória 1
Juhász Fruzsina 1

A kállósemjéni csapattal ez volt a harmadik mérkőzésünk fennállásuk során. Az első meccsen nagyon szoros egy gólos győzelmet, a másodikon sima 17 gólosat, és most szombaton, egy 9 gólos győzelemmel zártuk a 2018-as évet. 🙂

Megmondom őszintén, hogy nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a vendégek elleni mérkőzésnek, ugyanis sok kulcs emberünk hiányzott. Belső posztokon igencsak foghíjas volt a felhozatal, a legtöbb játékosom szélső, és beállós volt egy kapussal. Konstatálva a tényeket, hogy ezen ha sírunk ha nem, már nem lehet változtatni, ezért egy új taktikai lépéssel , igazodva az aktuális állományhoz találtam ki a stratégiát.
Amikor megláttam az ellenfelünk magasság és súlybeli főlényét, férfiasan bevallom, hogy némi aggodalomnak adott helyt ez a nem csak a lelki szemeim előtt lezajló kép. 
Nagy örömmel töltött el, hogy a mérkőzést megelőző napokban a játékosaim olyan magabiztossággal állították, hogy „edzőbá, győzni fogunk” , hogy én is elhittem. Szép lassan mindenki elhitte. Féltem , hogy csak szöveg, mert ezt kell mondani, de nem. Az első perceket leszámítva ahol 0:2 végig irányítottuk a találkozót, a karmesteri pálca a mi kezünkben volt. Örültem, mert a taktikai utasításaimat, szinte kivétel nélkül betartották. Éreztem, hogy ez meglesz, ha piros hó esik is az égből.
Én nem taglalnám tovább ezt a meccset. Jobbak voltunk a szombati napon, és ezt nem kérdőjelezheti meg senki. 
További sok sikert kívánok a kállósemjéni lányoknak a bajnokságban. 🙂

Lányok, köszönöm Nektek ezt a nem könnyű őszi szezont. Ezen az utolsó meccsen megmutattátok ,hogy a félkarú boxoló is tud kiütéses győzelmet aratni. 🙂 Tavasszal még „bikábbak „leszünk, de ezt tudjátok 😀

Hajrá Csenger Városi Kézilabda Club! Hajrá Csenger Női Kézi! 🙂

További képek a galériában találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .