VKK Nyírbátor – Csenger VKC 42:32 (19:13)

Súlyban súlytalanok voltunk

A tavaszi szezon első mérkőzésén először kapus gondokkal küszködtünk, mezőnyben hellyel – közzel megvoltunk. Tudtuk, hogy egy még erősebb, bár létszámban nem igazán számos Nyírbátor otthonába látogatunk. 😀

Az első félidő eleje jól kezdődött számunkra, majd magára talált a Nyírbátor is, és egy darabig fej-fej mellett haladtunk, aztán a hazaiak elhúztak néhány góllal. 
A legnagyobb problémánk a belső 3-as, de mondhatni 4-essel volt. Hogy érthető legyen a „lead” ők gyorsak és súlyban lényegesen erősebbek. Kiváló átlövő teljesítményük volt, és nagyon jó irányító játék.Mi csak gyorsak voltunk. Nálunk sajnos megpecsételte a mérkőzést egy sérülés. Innen is jobbulást kívánunk Neked Cinike. Továbbá egy piros lap, amit a bátor átlövője szintén kiválóan adott el. Félreértés ne essék, nem negatívumként írom (én ha lehetne tanítanám 😀 )

A második félidőben többször is közelebb jöttünk a vendéglátóinkhoz, de a sérülés és a piros lap rányomta a bélyegét a sorsunkra.

A nyírbátoriak megérdemelten győztek, nekünk van mit dolgozni a védekezésen és a helyzetkihasználásokon (átlövéseken)

Üde színfoltja volt a mérkőzésnek a kapusunk, aki 2005-ös születésű, egy szem kapus volt a vasárnapi találkozón. Élete első mérkőzéséhez, a nagyon jól védő Hanna Varró -nak nagy gratuláció.

Dolgozunk tovább, és várunk mindenkit szeretettel március 23- án 17:00 -kor a Csenger VKC – FVSE mérkőzésre. 🙂

Hajrá Csenger Női Kézi ! Hajrá Csenger Városi Kézilabda Club ! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .