Megújult a sportcsarnok fűtési rendszere

Évtizedes probléma oldódott meg annak a Városi Sportcsarnokot érintő energetikai fejlesztésnek az eredményeként, melynek keretében teljes egészében megújult az épület fűtési rendszere, modern szellőző berendezés került beszerelésre és a nyílászárók cseréje is megvalósult. A Csenger Városi Kézilabda Club sikeres TAO-pályázatának köszönhetően, – Magyarország Kormányának és Csenger Város Önkormányzatának támogatásával – 113 millió forintból megvalósult projekt átadóünnepségét tegnap délelőtt tartották a sportcsarnok falai között. Az ünnepségen köszöntötte a jelenlévőket Forján Zsolt, városunk polgármestere, aki az önkormányzat nevében külön is megköszönte Székely Zoltánnak, a Csenger VKC elnökének és feleségének, Erzsike néninek a kézilabdaklubban végzett munkáját, melynek keretében komoly szerepet vállalnak Csenger infrastrukturális fejlesztéseit illetően is.

Ezt követően Székely Zoltán klubelnök és Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke is köszöntötte a rendezvényen megjelenteket, míg Szűcs István projektmenedzser a fejlesztés technikai részleteit ismertette a jelenlévőkkel.

Az ünnepségen részt vett Bardóczy Gábor, a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnoksághoz kapcsolódó sportinfrastruktúra fejlesztések megvalósulásáért felelős kormánybiztos is, aki beszédében kiemelte: Csenger igazi fellegvára a magyar kézilabdázásnak. Elég, ha csak arra a rengeteg gyerekre gondolunk, akik a csengeri klub színeiben játszanak, vagy arra a munkára, melynek köszönhetően az elmúlt években 280 millió forint értékű felújítás valósulhatott meg a csengeri sportcsarnokban, méltóvá téve azt a XXI. század elvárásaihoz.

[ngg src=”galleries” ids=”63″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .