Csenger VKC – Kallósemjéni SZSE 27:32

Egyenlő erők küzdelme

A mérkőzést megelőző órák történése kicsit sem a mi győzelmünket rajzolta lelki szemeink elé. Lényeg a lényeg : kilenc mezőnyjátékos állt rendelkezésünkre.

Egy nagyon motivált csengeri csapatot éreztem a keddi mérkőzésen a pályán. Küzdöttünk és mindent beleadtunk, de a végjatek így sem jött össze. Voltak kiemelkedő teljesítmények a csapatban, csak sajnos kevés. Nem tudtam forgatni megfelelő módon a játékosaimat, pedig a húzó emberekre ráfért volna pár perc pihenő, melyet csak akkor tudtak megkapni, amikor kiallitották őket. Sajnos.
A meccs elején nem találta a fonalat ellenfelünk. Sorra technikai hibákat vétettek, melyek után ki kellett kérje az edző kollegina első idejét. Az időkérés után megraztak magukat és fej – fej melletti küzdelem alakult ki, ami jellemző volt lényegében az egész meccsre az 55. percig. A félidőben három oda. A második félidőben taktikát váltottam és be hoztuk hatranyunkat, sőt a vezetés is nálunk volt. Ez a
Yoyo effektus végig jelen volt, csak a végére nem nekünk lett Yoyo.
Mivel jobb tőlünk a Kallósemjén? Semmivel. Viszont a keddi estén mégis valamivel, vagy valakikkel. Egy hasonlóan erős második sorral.
Volt nekem is sok jó játékosom, volt nekem is sok szerényebb képességű játékosom, de olyan csapatom, akik ennyire szeretik egymást, és küzdenek is egymásert, talán még soha.
Köztudott, mi most nem igazoltunk kész játékosokat, amúgy sem nagyon szoktunk. Ebben az évben egy 13 és egy 15 éves ismeretlen arc lehet a közönség számára, akik sajnos nem álltak tegnap rendelkezésünkre akármennyire is ügyesek.

Legközelebb október 19-én a VSE Nyírbátor csapatát fogadjuk 17:00-tol. Várunk Mindenkit szeretettel.

Apropó.Nagyon szépen megköszönném a csapat nevében a sok sok szurkolónak, hogy eljöttek és biztattak a játékosainkat. Várunk mindig Titeket!
Aki nem jött el, az nagyon sajnalhatja, ugyanis iszonyat parázs, és a végletekig izgalmas mérkőzésről maradt le.
Hogy Csengerbe nem érdemes kezimeccsre járni? Hát jöjjenek el, és utána mondják, hogy nem😉

Köszönöm azok munkáját még, akik segítették a találkozó gondmentes lebonyolitasat.

Büszke vagyok Rátok Csajok! Ez a jó út, amin most járunk. Érzem, látom, tudom.

Csapatunk rózsaszínben játszott, a nemzetközi mellrák elleni küzdelem mellett kiállva!
Október 1-jén van a napja!

Addig is Hajrá Csenger! 🤾‍♀️💪

További képek ide, valamint az alábbi képre kattintva érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .