Csenger VKC – VSE Nyírbátor 32:30 (13:13)

Egy október 19-i késő délutánon verőfényes napsütéses időben fogadtuk a tavalyi bajnokot, bízva a győzelemben.
A mérkőzés előtti idegesség , és a tettvágy ,mint az őszi falevelek illata benne volt a levegőben.

A Hölgyek és a stáb külön kérésére -a megyeiben csak Fehérgyarmaton profi módon hagyományos – felkonferálást igényelték tőlem, ami nem áll túl messze hozzám, ugyanis másod, vagy harmad állásban „speakerként” tevékenykedem Csengerben és Kisvárdán is , – aki nem tudná esetleg- 😀
A kívánságnak amolyan Dévényi Tibi bácsisan eleget tettem, igaz elég érdekes saját magamat felvezetni , de a Csajokért mindent.
Fordulatos mérkőzés volt. Én úgy gondolom ,nem volt jó meccs. Ami döntött, az talán a több kártyalap a zsebben, és egy jól szuperáló meghosszabbított jobb kéz. Természetesen az én meghosszabított jobb kezem, az irányító/átlövőm.
Fej-fej mellett haladt a két csapat, tényleg az utolsó energiákat is mozgósítva.A szerencsésebb, és több szuflával rendelkező csapat győzött. Nem volt sportszerűtlen a mérkőzés, de azért a Női nemet a szó szoros értelmében meghazudtoló Női Igenre változtatta. Kőkemény ütközések , sáncolások, test-test elleni küzdelmek sora jellemezte a hatvan percet.
Az utolsó időkérésemmel nagyon sáfárkodtam, hogy mikor kérjem ki, ugyanis 29 :15 -nél a második félidőben 31 :30 volt az állás. Ha korán kikérem jöhet egy komolyabb minőségű támadásra az ellenfél, ha nem kérem ki időben, és elképzeléstelen a játék ,vagy túl passzív, a játékvezető 6 passza már számolódik is. Így kb 35 másodperccel a vége előtt tudtam kikérni az utolsó időmet. Elmodtam az alternatívákat. Az egyiket megvalósították, hetes, gól . 29:55 kb. jöttek belőle mégegszer az ellenfeleink, taktikai szabálytalanság, időntúli szabaddobás, győzelem. 32:30. Öröm és boldogság, ugyanis mi nem igazoltunk kész vagy nagyrészt kész játékosokat . Munka, munka, munka, és egy jövőkép.
Jó a csapatunk, és egyre jobb lesz. Ki fogunk még kapni ? Valószínű. Csipegetünk még pontokat ? Tuti.
A kertünkből szüretelt zöldségekből készül a leves? Nagyrészt Igen.
Örülünk? Örülünk! 😀

Akkor mi baj lehet?

További sok sikert a VSE Nyírbátor csapatának a bajnokságban! 🙂

Köszönöm Nektek Csajok a szombati meccset. Büszke vagyok Rátok! Dolgozzunk így tovább, és a zöldség vagy gyümölcs szüretből egyre jobbat főzünk együtt!:)

Köszönöm a szurkolóknak, akik ellátogattak a rangadóra. Gyűlünk, gyűlünk! 🙂

Ezt a győzelmet Viktoria Schvarczkopf -nak ajánljuk, aki október 19-én született,és elfoglaltsága miatt nem lehetett velünk ! <3 Isten éltessen Viki! 🙂

Hajrá Csenger! 

További képek ide, valamint az alábbi képre kattintva érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .