Fehérgyarmati VSE – Csenger VKC megyei női kézilabda mérkőzés 28:33 (14:17)

Történelmet író mérkőzés

Lehet nagy szavak a „lead-ben”, de emlékszem arra is, milyen kikapni gyarmaton húsz vagy annál több góllal.
Nem a legjobb előjelekkel érkeztünk a szomszédok várába, hisz gyarmat az mindig gyarmat. Mehet oda akármilyen jó csapat, ha győz is, meg kell izzadjon a sikerért duplán.
A múlt heti balkányi fiaskó lelkileg mindenkit a szőnyeg szélére állított, és értsen bele minden kedves bejegyzést olvasó azt amit akar. Jelzem lelkileg.
Egyszerűen érthetetlen volt az első harminc perc történése, amit házon belül rendeztünk a Hölgyekkel. Hogy mi lett az eredménye? Egy motivált, győzni akaró egy teljes hétig a szégyenkezés érzését leváltani tudó csapat.
Majdnem teljes létszámmal tudtunk kiállni a mérkőzésen, ami külön öröm, de azért kis nehézség is egy edző számára mindig.

A mérkőzésről:
Talán az első percekben és még talán egyszer valamikor vezetett a Fehérgyarmat ellenünk. Folyamatosan építkezve, nagyrészt betartva a taktikai utasításaimat növeltük az előnyünket.
Félidőben már három góllal vezettünk. Ez a három gól egészen hat, hét gólos vezetéssé duzzadt, és szintén okos végjátékot hozva sikerült öt góllal felülmúlnunk az ellenfelünket.

További sok sikert kívánok a Fehérgyarmati VSE csapatának a bajnokság további részében.
Tisztelünk benneteket, de a mai mérkőzés a mienk volt 😊

Továbbá nagyon jól esett a kis csapatunknak, hogy a Tukacs – család, a korábbi kapitányunk Sarkadi Éva és anyukája, és Gaál Gergő (Kiscuki) is idejüket nem sajnálva eljöttek, és szurkoltak a lányainknak. ❣️

Lányok! Nagyon büszke vagyok Rátok! Örülök, hogy nem kell visszaadnom az edzői papiromat, és én amiben hiszek, tudok, és szeretnék átadni Nektek, az a pályán is megvalósulni látszott.
Hogy miért nem a múlt hét szombaton? Talán egy gyarmati jó barátom fogalmazta meg a legjobban :”női csapat, egyszerűen nem lehet kiszámolni mikor mire képesek”. Igaza van!
A nők, mindig is nők, és hogyan tudjuk mi férfiak megszólaltatni a hangszerüket egyszerre, hogy szépen szóljanak, hát…. ez a legnagyobb kihívás 😊
Köszönöm, hogy megmutattátok ezt az oldalatokat is, bár én tudtam, hogy ott van bennetek!

Következő mérkőzésünkig sok idő telik el. November 17-én, 16:00 kezdettel, vasárnap a Tiszavasvári csapatát fogadjuk, ahova várunk minden kedves szurkolót, érdeklődőt.

Hajrá Csenger VKC! 💪🏐😊🌷

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .