Csenger VKC – Kisvárdai KC 40:13 (23:7)

Várda – Csenger két jó barát

A cím nem véletlen. Ha ilyen mentalítású csapatok alkotnák a megyei bajnokságot….. Jó emberek, a mozgás és a kézilabda szeretet, a baráti kapcsolatok, a sportolási vágy alkotta Kisvárda nem győzni jött Csengerbe, hanem játszani.

Ha a péntek esti ellenfelünk megvert volna minket 5 góllal is ezt írom, max. rövidebben. Kedves, rendes ,aranyos Hölgycsokor. Attila Bottka pedig a karmesterük, akivel már messzire nyúlik ismeretségünk, még játszottunk is egymás ellen. Ez a Kisvárda, ha együtt marad 1 éven belül pontokat fog szerezni a bajnokságban(bár ez sok minden mástól is függ) , Tudjuk.
Mit is írhatnék erről a mérkőzésről? Ott a végeredmény. Konkrétan nem is érdekel, csak a két pont. Nem erőt szerettünk volna demonstrálni. 15 játékosomból 15-en a pályára léptek, a gólok is eloszlottak a játékosaim között. Igyekeztünk karácsony előtt nem sérülést okozni egymásnak, bár a kézilabda nem az a sportág,ahol ezt tudatosan irányíthatjuk.

Örülünk, hogy megismerhettünk Benneteket. Szimpatikus összetartó társaság vagytok, és meg lesz az eredménye. Kb. még nagyon sokszor ki fogtok kapni, de utána jön a munka gyümölcse.
Hajrá KKC! Hajrá Kisvárda! 🙂

Lányok! Remélem elégedettek vagytok a három félidővel 😀 Sajnos ez volt az utolsó mérkőzésünk, de nem hagyjuk annyiban, mert edzőmeccseket fogunk leegyeztetni, és ezt a hónapot a szünetig , valahogy kihúzzuk 🙂

Köszönöm a munkátokat, mert nem egyszerű így dolgozni, tudom , látom. Becsületes emberek vagytok, akik szerelmesek ebbe a sportágba. Ez így helyes! 🙂

Köszönöm a stábtagoknak is a megbízható munkát. Szinte csak „Mezeiek” ,akik segítenek. Mezei GyulaBócsiné Mezei AnikóNóra Mezei. Továbbá Dávid KákosArnold CzibereMartina Vida és a szülőknek, hozzátartozóknak,
és természetesen a klubunk vezetésének, hogy lehetővé teszi a bajnokságban való szereplésünket.

És hát a szurkolóink. Már a 100-as létszámot karcolgatjuk! Megnyugodva konstatálom, hogy szépek a Hölgyeink 

További képek ide, valamint az alábbi képre kattintva érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .