Csenger VKC – Beregszász 29:27

2×30 perc
Eredmény : 29:27

Egy nemzetek közti, de nem nemzetközi felkészülési mérkőzés.

A jó kapcsolatra építve , még erősebb gyökereket szerettünk volna növeszteni a két csapat között. Hónapokkal ezelőtt a terv már megszületett, hogy legalább egy mérkőzés erejéig játsszon a két csapat egy meccset egymással.
Ahhoz, hogy a felkészülésbe illeszkedjen az utolsó edzőmeccs dátuma lesz a Beregszász elleni.

A mérkőzésről:
A találkozó előtt ajándékokat adtunk át egymásnak, ezzel is fémjelezve, hogy létrejött a történelem első Csenger – Beregszász találkozója.
Magasabb ,erősebb ,robosztusabb csapat képét keltették az ellenfeleink első ránézésre. Másodikra is 🙂 Ez a mérkőzésen belül abszolút érződött, hogy nagyon kemény a védőfal és sok sok fondorlatosságot kellett kiagyani, hogy utat törjünk az ukrán határvonalon, mely akadályozott minket , a már kapussal szembeni helyzettel. Nagyon sokáig fej-fej mellett haladtunk, és csak a mérkőzés utolsó harmadában sikerült meglépni, ahol a legnagyobb különbség 6 gól volt. A mérkőzés végére többet cseréltem , és összességében mindenkivel elégedett vagyok.
Alakul a csapatunk. 6 edzőmérkőzésen vagyunk túl. 3 győzelem mellett 3 vereséggel fejeztük be a felkészülési mérkőzéseket.

A beregszászi játékosokról, emberekről:
Örülök , hogy megismerhettelek Titeket. Nagyon tartalmas és kellemes estét töltöttünk el egymás társaságában. Remélem ez a kapcsolat gyümölcsöző lesz mindkét fél számára.
További sok sikert kívánok Nektek az életben és a sportban is!

A meccs után vendégül láttuk a beregszászi barátainkat a Virágh Söröző és Pizzériában . Az este jó hangulatban ,beszélgetésben gazdag volt . 🙂

Jövőhéten kedden 17:30-tól játszuk az első bajnoki mérkőzést az NBI-es Kisvárda ifi-serdülő csapatával.
Nem lesz egyszerű, így a bíztatásra is szükségünk lesz.
Csodát ne várjon senki , vagy mégis? 🙂

Hajrá Csenger VKC! 

[ngg src=”galleries” ids=”73″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .