Motocorp Fehérgyarmati VSE – Csenger VKC35:25 (18:15)

A hét elején még az lógott a levegőben, hogy inkább ne játsszuk le ezt a mérkőzést, mert nincs sok értelme sportszakmailag. Több beteg , határon túli játékosok stb. stb. problematikája is fennforgást okozott. Igazából lehetett volna kardoskodni, talán egy-két levél lett volna és elhalasztott mérkőzés lenne most az MKSZ oldalán.

Hogy miért? 9 játékosunk hiányzott a mai mérkőzésről. Ezt nagyon könnyű kiszámolni. 18 játékosnak van játékengedélye, és 9 -en utaztunk el Fehérgyarmatra. Nagyon sokat törtük a fejünket menjünk e bele… Aztán a játékosaimnak mondtam, hogy menjünk, mert ki tudja meddig játszhatunk a jelen időszak történései tekintetében. Covid , kutyafüle, macskafarka és társai. A 9 játékosból kettő, négy orrlyukából, 4 zsebkendő állt ki, és így -most figyeljen mindenki milyen szófordulattal élek- álltak ki a mérkőzésre. Más taktikát kellett választanom ,mint az bárkitől is megszokott – én amúgy sem vagyok elrontója semmi formabontásnak – . Mivel belső posztokon (irányító ,átlövő) összesen 2 azaz kettő fő állt rendelkezésére a csapatnak. Ebből nehéz káposztás paszulyt főzni az az egy biztos. -bár Papsi barátomnak a mikrofon előtt húslevessel példálóztam- 😃

Száz szónak is egy a vége. Jobb volt Fehérgyarmat a mai csengeri felállástól a létszám, játékminőség miatt. Ehető lett a paszuly, de volt már finomabb is.

Annyit kiemelnék, hogy Hanna Varró, Schvarczkopf Maria, Viktoria Schvarczkopf, Berkiné Botos Klaudia, Cinike Szeremi, Abigel-Timea Gyapai, Fruzsi Juhász, Beáta Cziberéné Simon, Rebeka Békés köszönöm Nektek a mai napot. Küzdöttetek, hajtottatok igaz sok hibával,de nagy szívvel. Lapoztunk. Csak előre tekintünk , remélhetőleg 10+ játékossal már a jövő héten.

Hajrá Csenger Városi Kézilabda Club! Hajrá Csenger Női Kézi! 🤾‍♂️🤾🤾‍♀️

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .