Döntetlennel mutatkoztak be lányaink hazai pályán

Döntetlen a lányok első hazai meccsén. Szép volt csajok! smile hangulatjel

Csenger VKC – Tiszavasvári SE 29-29

 

 

Balogh Attila, edző:

 

Szombat este a Tiszavasvári SE csapatával játszottunk hazai pályán. Volt mit törlesztenünk, hiszen a tavalyi idényben itthon 25:26-os vereséget szenvedtünk el tőlük…..szó szerint szenvedtünk. Az a mérkőzés sajnos egy ki merem mondani, gyenge bíró miatt ment el, aki friss tudását,rajtunk gyakorolta. Na de nem is a tavalyi meccs a lényeg. Tudtuk, hogy a "vasvárinak" igencsak kellemetlen stílusa ellen nehéz játszani. Igyekeztem a csapatot teljesen felkészíteni a játékukból. Hellyel-közzel ez sikerült is. Jól kezdődött a mérkőzés, de a félidőben már 3 góllal a Tiszavasvári vezetett. Félidőben elmondtam a lányoknak, hogy mi nem ezek vagyunk, és tudom, hogy meg tudjuk csinálni. Egy-két taktikai fegyverrel megspékelve a második félidőt 19:19-nél már egal is volt az állás. Aztán beindult a gépezet. Elhúztunk 3 góllal. Ott volt egy vendég időkérés, és sajnos felhozták döntetlenre a vendégek.
Summa summarum : Az erőviszonyokat, a mérkőzés történéseit figyelembe véve igazságos döntetlen született.
Köszönjük a szurkolást minden kedves nézőnek! smile hangulatjel
Gratulálok a csapatomnak! Büszke vagyok Rátok Csenger Vkc Csajok , most megmutattátok, hogy tudtok küzdeni! smile hangulatjel
Hajrá Csenger! Hajrá Csenger VKC!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .