Fotópályázat

A Csenger Városi Kézilabda Club

FOTÓPÁLYÁZATA

A Csenger Város Kézilabda Club2013. április 04.-én csütörtökön,1200-tól 1800-ig általánosegészség- és környezetvédelmi akciónapot szervez, a„Rajtad is múlik" – Ifjúságiközösségfejlesztés a csengeri térségben"című programsorozat keretem belül, a Csenger VárosiSportcsarnokban.

A programsorozat második rendezvényének„Víztakarékosság – a víz egészségügyi hatásai"címűtémakörében fotópályázatot hirdetünk általános iskolai, és gimnáziumi tanulók részére, az alábbifeltételekkel:

–      A fotópályázaton egyéni, csak saját készítésű képekkel lehet indulni, a víztakarékosság- a víz egészségügyi hatásaival kapcsolatos témakörben. Egy pályázó 1 fotóval nevezhet.

–      A pályázaton minimum 800 x 600 felbontású (JPG, RAW formátumú) képekkel tehet indulni, a fotók kizárólag saját készítésűek lehetnek. Digitális vagy egyéb utólagos módosítást a fotókon nem lehet elvégezni.

–      Digitális formátum esetén, a fotókat a csenger.vkc@gmail.come-mail címre kérjük elküldeni, papír alapú formátum esetén, a Csenger Városi Sportcsarnok irodahelyiségében kérjük elhelyezni az alkotásokat!

–      Kérjük, hogy a pályázat beküldje, a kép mellett tüntesse fel nevét, osztályát, és elérhetőségét!

Nevezési di| nincs!

A fotópályázatok beküldési határideje:2013. április 24. (szerda) 1600 óra

(Fenti időpont után beérkező alkotások nem kerülnek elbírálásra.)

 

Díjazás:

A pályázatra beérkezett fotókat független zsűri fogja elbírálni. Az első-, második- és harmadikhelyezett, értékes tárgyjutalomban részesül!

Eredményhirdetés:

A nyerteseket az elbírálást követően, a pályázaton feltüntetett elérhetőségen fogjuk kiértesíteni, és a nyertes alkotásokat a Csenger Városi Kézilabda Club honlapján (www.csengervkc.hu) közzétesszük!

 

Jogi háttér:

A pályázat kiírója díjmentesen jogosult a mű kiállítására, honlapon való felhasználására, továbbá jogosult díjmentesen használni az alkotást a kapcsolódó reklámok offline és online megjelenéseihez. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a pályaműről készült reprodukciót – esetlegesen- könyv alakban, illetve elektronikus formátumban megjelentesse, és ennek érdekében a pályázat kiírója számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló felhasználási jogot ad a pályázó nevének feltüntetése mellett. A pályázat beküldésével a pályázók hozzájárulnak az általuk megadott név közzétételéhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .