A felújított Csenger Városi Sportcsarnok átadóünnepsége

2016. december 17-én több száz néző előtt került sor a felújított Csenger Városi Sportcsarnok átadóünnepségére. A nap, a Csenger VKC – Balkányi SE mérkőzéssel kezdődött, ahol igazi örömkézilabdát láthattak a szurkolók, hiszen 39-10 arányban múlták felül a csengeri lányok a szintén a megyei I. osztályban érdekelt ellenfelüket. A nap főmérkőzését, a Kisvárda-DVSC találkozót megelőzően Forján Zsolt, Csenger Város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, s Csenger Város Önkormányzata nevében, a beruházás megvalósulásának érdekében végzett munkájuk elismeréseként ajándékot nyújtott át Székely Zoltánnak, a Csenger Városi Kézilabda Club elnökének, valamint feleségének, a mindenki által kedvelt ,,Erzsike néninek”. Ezt követően Székely Zoltán szólt a jelenlévőkhöz, aki kiemelte, hogy a tető és a parketta felújítása után, szeretné ha folytatódna a sportcsarnok korszerűsítése, amire a klub által benyújtandó pályázatoknak köszönhetően jó esély mutatkozik. A köszöntők után következhetett a nap főmérkőzése. A két NB I-es együttes, a Kisvárda Master Good SE és DVSC-TVP összecsapása végig kiélezett találkozót hozott, ami az utolsó percekben dőlt el a Loki javára. A meccs – számunkra igen örömteli módon – még egy csengeri vonatkozással is bírt, hiszen a Debrecen csapatát ezen az estén Márián Blanka irányította. A mérkőzést végül a hajdúságiak 31-25 arányban tudták megnyerni, de a lényeg ezúttal nem az eredmény volt, hanem az, hogy a legmagasabb szintű kézilabdával, szép megoldásokkal ünnepelhettük sportcsarnokunk megújulását.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .