A Csenger VKC játékosait is díjazták a ,,Szatmár-Ferencváros” utánpótlás kézilabda projekt évzáró gáláján

Június 15-én, a Szatmárnémeti Északi Színházban került megrendezésre a ,,Szatmár-Ferencváros” Határon Átnyúló Utánpótlás Kézilabda Projekt évértékelő és díjátadó gálája, melynek keretében az elmúlt szezon legjobbjait díjazták. A projektben jelenleg 1200 játékos és 50 edző vesz részt a történelmi Szatmár megye területéről. Év végén az edzők által leadott szavazatokat összesítik, s ennek alapján választják meg az adott idény legjobbjait.

A Csenger VKC ebben az évben három kategóriában képviseltette magát a legjobbak között. Az U9-es korosztályban a legjobb kapusok között Czibere Lívia, (III. helyezés) míg az U8-as korosztályban a legjobb védő és a legjobb támadó kategóriában Végh Vivien (szintén III. helyezés) vehette át az egész éves teljesítményével kiérdemelt díjat. Emellett felnőtt csapatunk kiválósága, a még mindig szemtelenül fiatal Czier Niki is színpadra állhatott, hiszen, mint a jövő Fradijának leendő kiválóságát mutatták be a gála közönségének, aki egy év múlva, középiskolás éveinek megkezdésekor már a Ferencvárosban pattogtathatja majd a labdát.

Az évzáró rendezvényen jelen volt a honi és nemzetközi kézilabda két meghatározó alakja, Szucsánszki Zita, a magyar válogatott és az FTC irányítója, valamint Elek Gábor, a zöld-fehérek szakvezetője is. A Fradi két reprezentánsán kívül is igen illusztris volt a díjátadók névsora, hiszen jelen volt a gálán:
Albertné Simon Edina, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusának a konzulja, Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabda Szövetség alelnöke, Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere, Magyar Lóránd, az RMDSZ parlamenti képviselője, Jeney Zsolt , az FTC kézilabda-szakosztályának elnöke és természetesen Kiss Zoltán projektvezető is.


[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .