Sikeres volt az I. Kézilabda Tábor

Véget ért klubunk, közel egy hónapon át tartó utánpótlás nyári tábora, melynek keretében több mint száz gyermek ismerkedhetett meg közelebbről a kézilabda rejtelmeivel, illetve bővíthette korábban megszerzett ismereteit. Gratulálunk minden kis kézilabdázónak, aki ott volt nyári táborunkban, hiszen nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel vettek részt az edzőink által vezetett edzéseken, s bízunk benne, hogy utánpótlás együtteseink után, felnőtt csapatainkban is köszönthetjük majd kis kézilabdás reménységeinket. S, ki tudja?…Egy napon talán válogatott mezben is viszontláthatjuk valamelyiküket, mert az bebizonyosodott az elmúlt négy hét során, hogy tehetségben nincs hiány Csengerben és környékén, s ha ehhez a tehetséghez a későbbiekben megfelelő elszántság, akarat, edzésmunka és odafigyelés párosul, akkor nagy dolgokra lehet hivatott nem egy, nem kettő játékosunk, akik a ma reménységeiből a jövő sztárjaivá, példaképeivé válhatnak. Ez mindannyiunk felelőssége! Tegyünk érte közösen!

Végezetül a Csenger VKC vezetősége köszönetet kíván mondani mindazoknak, akik munkájukkal segítették nyári táborunk megszervezését és lebonyolítását. A klub valamennyi munkatársának, kiemelten edzőinknek, akik négy héten át, fáradtságot nem ismerve dolgoztak azon, hogy a táborban résztvevő gyermekek a lehető legtöbbet tanuljanak meg szeretett sportágunkról, s olyan új információkkal gazdagodjanak, melyeket az élet más területein is hasznosíthatnak majd a jövőben. Elég, ha csak a csapatszellem vagy az egészséges, sportos életmódra nevelés fontosságára gondolunk.

Emellett klubunk köszönetet mond a Csenger Városi Televíziónak, melynek munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérték utánpótlás táborunkat, s rendszeresen hírt adtak annak aktuális történéseiről. Mint megtudhattuk, a későbbiekben Sport-Közelben című műsoruk bővebben is foglalkozik majd a több mint száz gyermeket megmozgató nyári táborunkkal. Köszönjük, hogy figyelnek ránk!
Bár a ,,kézi tábor” erre a nyárra bezárja kapuit, de hamarosan kezdődnek az utánpótlás és felnőtt bajnokságok, mely bajnokságok mérkőzéseire szeretettel várjuk minden kedves szurkolónkat!

HAJRÁ CSENGER!!! HAJRÁ VKC!!!

(Ui. Azért a bajnokságok előtt lesz még augusztus 15-én egy Nemzetközi Kézilabdagála is városunkban, melynek részleteiről időben tájékoztatjuk majd szurkolóinkat! )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .